Register  Login
DotNetNuke

Creëer nieuwe kansen met DotNetNuke


Past de website bij de uitstraling van uw bedrijf? Rendeert uw webwinkel? Haalt u het serviceniveau dat u uw klanten belooft? Weten zoekmachines u te vinden? Zomaar een aantal vragen over uw website. Nadere analyse leert dat het antwoord op deze vragen vaak te maken heeft met de gebruiksvriendelijkheid en beheerskosten van uw Content Management Systeem.
DNN-Services adviseert DotNetNuke als ideale CMS oplossing, want met DotNetNuke maakt u van uw website een serieus onderdeel van uw bedrijfsvoering. De basissoftware van DotNetNuke is bovendien gratis.
 
Wat betekent DotNetNuke voor uw organisatie?

DotNetNuke is één van de grootste en populairste 'open source' Content Management Systemen voor het ontwikkelen en onderhouden van internet/intranet websites. Wereldwijd zijn er al meer dan 600.000 actieve gebruikers. DotNetNuke is ontwikkeld op basis van .Net technologie (ASP.NET).

Enkele kenmerken:

  • Het aanschaffen van een duur webdesign pakket, dat vaak allerlei complexe functionaliteit bevat die niet gebruikt wordt, is overbodig want de basissoftware is gratis te downloaden;
  • Er is geen ingewikkelde kennis vereist van HTML-codes of andere programmeertalen. Iedereen met kennis van tekstverwerkers kan in principe de site onderhouden;
  • De website is eindeloos uit te breiden en aan te passen met nieuwe (veelal gratis) functionaliteiten;
  • U kunt uw website eenvoudig in meerdere talen uit voeren;
  • DotNetNuke is ontwikkelt op basis van .net technologie.

Voor u betekent dit een flexibele, kostenefficiënte easy-to-use oplossing op basis van bewezen technologie. Maar nog belangrijker, met DotNetNuke creëert u weer nieuwe kansen voor uw bedrijf.

Onze DotNetNuke dienstverlening

DNN-Services is DotNetNuke Gold partner. Onze hoog opgeleide en ervaren consultants adviseren top 500 organisaties in Nederland over de mogelijkheden van DotNetNuke en helpen bij het inrichten, opmaken en onderhouden van DotNetNuke websites. Tevens ontwikkelen wij maatwerkmodules, uiteraard tegen concurrerende tarieven.

Terms Of Use  Privacy Statement